Završen drugi dan ARV - Revija frizura ,,zapalila'' publiku, Nikola Rokvić briljirao

Već smo u trećem danu 53. Apatinskih ribarskih večeri, pa je red da sredimo utiske o onom što je prošlo. Drugi dan ove značajne manifestacije bio je više nego sadržajan. Krenućemo redom.


Ono što se svake godine održava kod nas, to je tradicionalno narodno veslanje ,,Trka čamaca Apatinaca''. Održana je naravno na Dunavu i to na platou kod čarde ,,Zlatna kruna''. U trci čamaca samaca pobedio je Branko Bokan, a u trci čamaca dvojaca opet Branko Bokan, ali ovoga puta uz podršku Marka Bokana.


 

Na trgu Nikole Tesle počelo se družti već od 18 sati i to u šahovskoj simultanki koju je organizovao apatinski šah klub ,,Vulkan protektor''. Bilo je lepo videti puno omladine u ovoj sportskoj disciplini.


 

Već sat vremena kasnije postavljeni su kotlići i zapaljena vatra za Otvoreno prvenstvo Apatin 2016 u kuvanju ribljeg paprikaša. Prijavilo se 35 učesnika, a pobednik, ujedno najbolji ove godine u kuvanju ribljeg paprikaša u Apatinu, bio je Jugoslav Bastijančić.


Kulturno umetnički deo programa započele su ženske pevačke grupe iz Prigrevice, i to ,,Ličko ognjište'' i ŽBPG ,,Prigrevica''.


 

Najviše simpatija od strane publike pobrala su deca malog hora Opštinskog kulturnog centra, kao i male plesačice modern dance, a koji radi pri KUD ,,Dunav'' iz Apatina.


Ono što je usledilo i što je svakako izazvalo veliku pažnju publike bio je Revlon profesional hair show by Dejan. Dinamična revija frizura, sa odličnom muzikom, sjajnim specijalnim efektima, vatrom, odličnim modelima i još mnogo nesvakidašnjih detalja ostavila je publiku bez daha. Ovaj spektakularan show sigurno će biti upamćen.


 

Po završetku revije nastupio je Spider band, a odmah za njim na red je konačno stigao i Nikola Rokvić. Svojim vrhunskim pevačkim umećem oduševio je publiku, a svoje hitove i hitove svojih kolega pevali su svi zajedno gotovo tokom celog koncerta.


Publike je bilo nešto manje nego prve večeri, mada se to pripisuje tome što je sinoć bio postavljen i drugi stejdž i to na kanalu pored ,,Bele loze'', na moto susretu. Iako su bajkeri i njihovi gosti imali poteškoća jer im se pokvario agregat, to ih nije sprečilo da se odlično provedu. Bend ,,Osmi dan'' iz Novog Sada ispoštovao je organizatora i, sa kašnjenjem u startu, ipak nastupio i napravio odličnu atmosferu.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar