Završen drugi dan 55. ARV - Neverne bebe održale koncert za pamćenje

Iako su meteorolozi najavljivali nevreme, sve posetioce 55. Apatinskih ribarskih večeri vreme je ipak poslužilo, te su nesmetano mogli uživati u bogatom programu drugog dana ove tradicionalne manifestacije.

Sam početak obeležila je dodela nagrada najlepših fotografija na temu Dunav, a koje je su učestvovale u konkursu KZM organizovanom u okviru obeležavanja Dana Dunava. Dve nedelje se glasalo putem fb-a, instagrama i na dan izložbe na gradskoj plaži, a najviše glasova dobile su sledeće fotografije:
1. Tamara Cvijić
2. Mirjana Mijatović
3. Saška Bašić
 
U nastavku programa usledio je koncert predstavnica Apatina na manifestaciji ,,Srbija u ritmu Evrope''. U pitanju su, podsećamo, Ena Đorđević, Zorana Mrđa, Staša Vujović i Bernadet Bujak. Podršku su im pružili članovi dečijeg hora radost, kao i solisti Anđela Graovac i Darko Đurđević.
 
Velike simpatije publike pobrale su i fantastične članice Kluba gimnastike i akrobatike ,,Figura'' iz Sombora.
 
Fantastičan uvod u koncert Nevernih beba napravila je grupa Sanya D Rio,a koja je postala prepoznatljiva po svojim specifičnim obradama pesama i originalnoj interpretaciji pevačice Sanje Dumonjić. Održali su preko sto koncerata širom Srbije i u regionu po pozorištima, kulturnim centrima i gradskim trgovima,  u okviru raznih kulturnih manifestacija, te su konačno svirali i u našem gradu i ostavili sjajan utisak.
 
A onda je, na oduševljenje nekoliko hiljada posetilaca, na scenu na Trgu Nikole Tesle, stupio popularni bend ,,Neverne bebe''. Malo je reči koje mogu opisati emociju koju su preneli na publiku. 
Tokom koncerta usledilo je i iznenađenje, a koje je bend pripremio za svoju članicu Jelenu Pudar. Naime, dan koncerta u Apatinu, upravo je dan kada je Jelena počela da peva sa Nevernim bebama, pre ravno 15 godina. Torta, suze, radost, ljubav... Čiste emocije... Predivan momenat, predivno iznenađenje za ovu vrhunsku pevačicu od strane njenih kolega, a koji je takođe oduševio publiku.
Podsećanja radi, Neverne bebe su poslednji put bile u Apatinu pre više od 10 godina. Iskreno se nadamo da nećemo ponovo morati čekati toliko dugo da ih vidimo u Apatinu, a prema rečima Milana Đurđevića, frontmena i osnivača benda, uskoro će nas posetiti opet. Mi mu verujemo na reč. :)
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar