Viki Miljković za kraj 55. Apatinskih ribarskih večeri

Pun Trg Nikole Tesle u Apatinu obeležio je poslednji dan ovogodišnjih Apatinskih ribarskih večeri. Iako je bila nedelja sa puno oblaka koji su pretili kišom, to nije sprečilo veliki broj naših sugrađana, kao i gostiju sa strane, da i taj dan provedu u našem gradu i uživaju u programu 55. ARV.

Sam početak bio je namenjen najmlađima, uz predstavu Studija za animiranje i zabav dece ,,Željko veseljko'' iz Novog Sada. 
Za juniore je takođe organizovano i takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, a potom je usledio nastup KUD-a ,,Prigrevica'' iz Prigrevice i GKUD-a ,,Dunav'' iz Apatina.
 
Sjajan ,,Spider bend'' po običaju je napravio fantastičnu atmosferu, da bi nakon njihovog nastupa na sceni predstavljen spektakularan ,,Hair Show by Dejan''. Mladi Dejan Ožegović i ove godine je publiku ostavio bez daha, a što je bio više nego odličan uvod za koncert Viki Miljković koji je usledio posle revije frizura.
 
Pre svog nastupa, Viki je za medije rekla da je prvi put u Apatinu i da je oduševljena.
- Popodne, pre koncerta, provela sam u centru. Bili smo i u jednom restoranu na Dunavu gde me prizor još više oduševio. Mogu reći da ću se ponovo vratiti u Apatin. Ljudi su divni, hrana preukusna i dobri ste domaćini. Drago mi je što sam bila deo vaše manifestacije. Bina i Trg su prelepi, a publika odlično raspoložena što se videlo još dok smo radili tonsku probu, jer su došli veseli. Probanje ribljeg paprikaša ostavili smo za posle koncerta, rekla je Viki Miljković.
 
Mnogi verovatno i ne znaju da je Viki po struci profesor muzike, a fakultet je završila u Prištini.
– To je ono po čemu se razlikujem među pevačima, i uvek koristim priliku da decu posavetujem da je obrazovanje jako bitno u životu svih nas. Kada su obrazovani umeće i da se snađu. Za vredne ljude nema zime. Obrazovanje je nešto najvrednije što možemo sami sebi da priuštimo, kaže Miljković, a za koju organizator ima samo reči hvale zbog profesionalnosti koju je pokazala.
 
Mnogobrojna publika u Apatinu nestrpljivo je čekala popularnu pevačicu, a Viki Miljković je svojim nastupom i odličnom atmosferom koju je napravila opravdala epitet velike zvezde.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar