Večeras Cyclone on the beach 7
30.11.-0001.

Sa početkom u 01:00 h, nastup britanskog DJ dua Silicone Soul u okviru festivala "Cyclone" održaće se danas na peščanoj plaži "Plava ruža" u Apatinu. Craig Morrison & Graeme Reedie aka Silicone Soul, zauzimaju posebno mesto na polju elektronske dens muzike. Nakon velikog hita iz 2001. godine "Right On", koji je doslovno pomerio dancefloorove klubova širom sveta, svaki sledeći singl je doživeo pravu eksploziju u andergraund klubovima. Prošle godine bili su dva puta nominovani za najbolji album i producenta od strane prestižne britanske DJ Mag nagrade.

Podrška britanskim umetnicima biće domaći DJ-evi iz Novog Sada i Subotice – DJ Darko, DJ Groover i Ivan Pešut. DJ Darko je predstavnik druge generacije novosadskih džokeja. Od 1990-te godine, kroz rad u mnogim novosadskim klubovima, radi na popularizaciji house muzike, koja ubrzo postaje mainstream pravac. DJ Groover se za DJ scenu zainteresovao tokom boravka u Americi, 2000. godine. Naredne godine se "zaljubio" u haus muziku i njen uglavnom fanki i soul zvuk. DJ Ivan Pešut (Subotica) je karijeru počeo kao rezident u Lifki, u to vreme najpoznatijem klubu u Srbiji. Nastupao je sa poznatim imenima kao što su: Lee Buridge, Steve Lawler, Danny Howels, Markus James i mnogi drugi.

Cyclone on the beach 7:

22.00 DJ Darko/radio as fm/novi sad
23.00 DJ Groover/radio as fm/novi sad
01.00 Craig Morrison & Graeme Reedie aka Silicone Soul/Glasgow/UK
04.00 Ivan Pešut/undergroundgroove/subotica

Cena karte je 600din.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar