lokacija: Apatin
objavljeno: 08.02.2019.

UG Moj Apatin organizuje novo dešavanje za svoje najmlađe sugrađane

Zabava

Udruženje građana ,,Moj Apatin'' organizuje novu akciju za naše najmlađe sugrađane. Ovaj put pripremili su nešto novo i zanimljivo, kako za osnovce, tako i za mlađe od njih, a u pitanju je "Dečiji bal-maskenbal" sa puno zanimljivih dešavanja.

Na Dečijem balu-maskenbalu očekuje nas izbor za najkreativniju masku sa nagradama za prva tri mesta, druženje sa animatorima iz ekipe "Moj super raspust" za decu do 12 godina i još mnogo toga.
 
Mesto dešavanja je Osnovna škola "Žarko Zrenjanin" Apatin, Višenamenska sala, u nedelju, 17. februara, sa početkom u 17 sati.
 
Ovaj događaj UG ,,Moj Apatin'' organizuje uz veliku podršku Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" Apatin. 
 
Izvor: fb stranica ,,Moj Apatin''
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Takmičarke koje će nastupati drugu godinu zaredom na muzičkom festivalu Srbija u ritmu Evrope uveliko pripremaju svoj nastup.

Danas je u velikoj sali Kulturnog centra Apatin održana konferencija na kojoj su prisustvovali predsednik UG „Moj Apatin“...

Dva nova filmska hita očekuju nas u četvrtak, 21. marta, i petak, 22. marta u Velikoj sali Doma...

Dečiji ,,Bal maskenbal'', u organizaciji Udruženja građana ,,Moj Apatin'', a koji je odložen zbog vanrednog raspusta u periodu...

U sredu, 13. mart, na repertoaru Opštinskog kulturnog centra Apatin naći će se dva nova filmska ostvarenja. U...