lokacija: Sombor
objavljeno: 27.12.2018.

U ulici novogodišnjih igračaka u Somboru postavljeno srce za fotografisanje

Zabava

U duhu novogodišnjih praznika, kićenje grada upotpunjeno je, i ove godine postavkom Ulice novogodišnjih igračaka, koja predstavlja specifičnost Grada Sombora. Ulica novogodišnjih igračaka u prolazu između Trga Кoste Trifkovića i Trga Cara Lazara, osmišljena je prvenstveno za najmlađe, kao i za podizanje praznične euforije svih sugrađana i turista. 

JКP „PROSTOR“ Sombor je dalo svoj veliki doprinos Ulici novogodišnjih igračaka, izradom i postavljanjem postolja sa nazivom ulice kao i velikog srca, ukrašenog u duhu praznika, gde se pruža mogućnost da se fotografijom zabeleže lepi momenti i uspomene.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Takmičarke koje će nastupati drugu godinu zaredom na muzičkom festivalu Srbija u ritmu Evrope uveliko pripremaju svoj nastup.

Danas je u velikoj sali Kulturnog centra Apatin održana konferencija na kojoj su prisustvovali predsednik UG „Moj Apatin“...

Dva nova filmska hita očekuju nas u četvrtak, 21. marta, i petak, 22. marta u Velikoj sali Doma...

Dečiji ,,Bal maskenbal'', u organizaciji Udruženja građana ,,Moj Apatin'', a koji je odložen zbog vanrednog raspusta u periodu...

U sredu, 13. mart, na repertoaru Opštinskog kulturnog centra Apatin naći će se dva nova filmska ostvarenja. U...