U subotu u našem gradu bogat sadržaj u organizaciji TO Apatin

U subotu 21. aprila, sa početkom u 9 sati, u šetališnoj zoni ulice Srpskih vladara održaće se cvetna pijaca u organizaciji Udruženja ljubitelja prirode "Franc Špajzer" i Turističke organizacije Apatin. Ono što je svakako bilo interesantno svim izlagačima i ljubiteljima cveća je da se umesto naplaćivanja mesta doniraju biljke za Udruženje, a kojim će ulepšati svoju baštu.


Za one koji vole malo duže da spavaju, u subotu je organizovana i izložba old timer automobila. Nakon skupa u Somboru, vozila dolaze na Trg Nikole Tesle u Apatin gde će biti izložena od 11:30 do 13:00 sati. Za vreme izložbe prisutni će moći uživati i u starom, dobrom rock zvuku jer je obezbeđen nastup benda Prljavi Romeo.

Nakon upoznavanja sa centrom grada, članovi posada će u koloni sprovesti defile kroz glavne apatinske ulice i posetiti muzej podunavskih Nemaca. Nakon toga celokupna kolona ide do pravoslavnog hrama Sabor svetih apostola gde će vozila takođe biti izložena u periodu od 14:00 do 15:00 sati.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar