Tri nova svetska filmska hita u petak u Apatinu

U petak, 20. aprila, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, na bioskopskom platnu će se moći pogledati tri filma. Projekcije su zakazane za 16, 18 i 20 sati. Cena ulaznice za svaku projekciju pojedinačno iznosi 250 dinara.
 

U 16:00 sati, za naše najmlađe, animirani film ,,CVRLE NIKAD NE LETIŠ SAM”.
Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.
Dužina trajanja filma: 85 min
Žanr: animirani
Glumci: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson
Režiser: Árni Ásgeirsson

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Od 18:00 sati na repertoaru apatinskog bioskopa je avanturistički film  ,,RAMPAGE (KONG) 3D”.
Dejvis Okoje (Dvejn Džonson) deli neizbrisivu vezu s Dđordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. Ali, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besnog monstruma.
Dužina trajanja filma: 107 min
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy
Režiser: Brad Peyton

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Fantastičan horor – triler poslednja je projekcija zakazana za petak u apatinskom bioskopu. Film počinje u  20:00 sati.  
U davnoj prošlosti, jedan fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke.
Dužina trajanja filma: 93 min
Žanr: horor, triler
Glumci: Victoria Agalakova, Vyacheslav Chepurchenko, Aleksandra Rebenok, Igor Khripunov, Natalia Grinshpun
Režiser: Svyatoslav Podgaevskiy

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar