Tri nova filmska hita u četvrtak u apatinskom bioskopu

U četvrtak, 27. decembra, na repertoaru apatinskog bioskopa naći će se tri nova filmska ostvarenja. U pitanju su animirani film Grinč, te akcije Bumblebee i Akvamen. Pojedinačna cena ulaznice za svaki film iznosi 250 dinara.

GRINČ sinhronizovan  3D
 
Sadržaj filma: GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.
 
Cena ulaznice:  250 dinara
Datum prikazivanja: četvrtak,  27.12.2018.  u  16:00  sati 
Žanr:  animirani,  porodični, komedija  

BAMBLBI titlovan   3D
 
Sadržaj filma: Tokom bekstva, godine 1987. Bamblbi pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.
 
Cena ulaznice:  250 dinara
Datum prikazivanja:   četvrtak,  27.12.2018.  u    18:00  sati
Žanr: akcija, naučna-fantastika 
Glumci: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon
 
AKVAMEN titlovan  3D   
 
Sadržaj filma: Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca. Orma (Ocean Master) glumi Patrik Vilson, Amber Hard glumi kraljicu mora Meru, a Vilijan Defo je Akvamenov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oskar Nikol Kidman glumi kraljicu Atlanu, dok je Temuera Morison preuzeo ulogu Akvamenovog oca.
 
Cena ulaznice:  250 dinara
Datum prikazivanja:    četvrtak,  27.12. 2018.     u  20  sati
Žanr:  akcija, avantura
Glumci: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman
 
                                                                                                
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar