Taxi bluz premijerno u Apatinu

Jedan od najgledanijih domaćih filmova trenutno, Taxi bluz, premijerno će biti prikazan u apatinskom bioskopu u petak, subotu i nedelju (8. - 10. februara), u terminima od 18 i od 20 sati. Cena ulaznice iznosi 250 dinara. U pitanju je fantastična komedija koja će sigurn vaš vikend učiniti zabavnijim.

Sadržaj filma: Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.
 
Dužina trajanja filma: 87 min
Žanr: komedija
Glumci: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković
Režiser:Miroslav Stamatov
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar