Svetska muzička imena u Somboru na Terminal Music and Arts Festival-u

Roy Ayers, jedan od najcenjenijih i najomiljenijih američkih muzičara, tvorac “acid jazz-a” , za koga je Erykah Badu rekla da je kralj neo-soula, David  Binney, njujorški saksofonista  sa Peđom Milutinovićem na bubnjevima i Perom Krstajićem na basu, Mauro Sigura jazz Quartet iz Italije.
Ova renomirana ekipa muzičara je već čekirala svoje karte za prvo veče Terminal Music & Arts Festivala.
Dan kasnije, Music Terminal dočekuje grupu Mynth, elektro pop trio iz  Austrije, koji čine blizanci Giovanna I Mario, pojačani uz zvuk bubnjeva, lokalni kultni trip-hop bend Line Out, I Dovlamanov breakbeat, funk, disco, rave, r’n’r set.
Terminal Music & Arts Festival je intenacionalni festival na kome će se promovisati muzika, umetnost, slikarstvo i urbana kultura.
Grad Sombor će imati priliku da u 2 dana trajanja festivala ugosti više od 30 stranih i domaćih muzičara i slikara,  da uživa u jazz, electro, funk, drum and bass i disco muzici, kao i u umetničkim delima Arts Terminala na izložbi slika « Između nečega i ničega » gde će svoje slike izložiti Milan Blanuša,Tadija Janičić, Petar Mirković, Momir Bulović, Vuk Vučković, Živko Grozdanić Gera, Milan Nešić, Nevena Prijić, Tatjana Milošević i Aleksandar Dimitrijević. (Mesto : Gradski muzej Sombor – Galerija savremene umetnosti ; otvaranje u četvrtak 04. avgusta u 19.00h)
Tokom festivalskih dana biće priređene muzičke i umetničke radionice.
Čekiranje na Terminal fest-u je 04. i 05. avgusta 2016. Boarding počinje svako veče u 20 sati.
Mesto dešavanja: Sombor, letnja scena „Kabare“, dvorište biblioteke „Karlo Bjelicki“.
Karte u pretprodaji: 600 dinara komplet karata za 2 dana, 400 dinara dnevna karta.
Kapacitet Terminal Music&Arts Festivala je ograničen. Požurite i čekirajte vašu kartu na vreme po promotivnim cenama.
Prodaja karata: DD Tickets – Win Win objekti širom Srbije,  a u Somboru u Godo Pubu I Festina Lente.
Više informacija na:
www.terminalfest.org I na FB stranici (https://www.facebook.com/terminalfest).
Vidimo u se Somboru na Terminal Music & Arts Festival-u!
 


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar