Sportskim takmičenjima, plesom i zabavom u Apatinu obeležen Dan mladih (FOTO)

Nakon „pevačkog maratona“ kojim je zvanično otvorena plaža, obeležavanja Dana Dunava, Deer & Beer festivala, još jedan celodnevni program ispunio je predivan letnji dan na apatinskoj plaži. Razlog za subotnje okupljanje mladih bio je njihov dan, Dan mladih.

Sve je počelo u prepodnevnim satima takmičenjima 6 ekipa u 2 grupe i to u basketu, odbojci na pesku i fudbalu na pesku. Igralo se po sistemu svako sa svakim u grupi, da bi prvo dvoje u polufinalu odmerilo snage sa ekipama iz druge grupe. Na samom kraju, usledile su borba za treće mesto i finale. U fer i sportskoj atmosferi, nije izostalo takmičarskog duha, a tenzije su porasle u polufinalnim mečevima gde se videlo koliko svi takmičari žele da pobede. Na kraju, pobedu je odnela ekipa Gola voda, drugo mesto pripalo je ekipi Šampanjac mamice i tatice, a treće ekipi Prigrevica.
 
Iznenađenje od strane organizatora usledilo je po okončanju takmičenja kada su stigle pizza-e za sve učesnike, a za najbolje tri ekipe obezbeđeni su pehari i poklon vaučeri za osveženje u plažnom baru restorana „Plava ruža“. Za pobedničku ekipu, večeru za sve članove ekipe je obezbedila UR „Garden House“.
 
Popodnevne sate obeležile su gošće iz Sombora sa Zumba plesom, a nakon razmrdavanja uz Latino ritmove, osveženja i kupanja, u večernjim satima, usledila je žurka elektonske muzike koja je trajala do kasno u noć.
 
Organizatori iz Kancelarije za mlade opštine Apatin, opštinske uprave i Turističke organizacije Apatin se zahvaljuju svim učesnicima na fer i sportskom takmičenju, druženju i pozitivnoj atmosferi koja ceo dan osetila na plaži. Veliko hvala i restoranu „Plava ruža“ i njihovom osoblju, i naravno UR „Garden House“ koji su obezbedili vrednu nagradu za najbolje učesnike.
 
 
Izvor: Info služba opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar