Robert Ham skuvao najbolji paprikaš od divljači

Ove godine, Turistička organizacija Apatin, u okviru 2. Deer & Beer festivala, pripremila je bogat program tokom dana i večeri na dunavcu kod ,,Plave ruže''.

Iako je nevreme protutnjalo Apatinom baš u trenutku kada su upaljene vatre za oko 20 kotlića, to nije omelo vesele ekipe da nastave druženje i skuvaju odlične gulaše od jelenske divljači. 
Svako je imao svoj ,,tajni začin'' za pobednički gulaš, a ono što je svima bilo zajedničko, to je dobro raspoloženje. Gulaši su se kuvali dobra tri sata, a nakon toga, žiri u sastavu Željko Barać, Ljudevit Štrumberger i Aco Šimunov povukli su se na degustaciju i ocenjivanje gulaša.
 
Prisutne je, ispred organizatora, pozdravio Nemanja Jović, direktor TO Apatin.
- Izuzetno mi je dragi da ste se, kako se da primetiti, lepo proveli, a ono što mogu da obećam je da ćemo se narednih godina truditi još bolje i sadržajnije organizovati ovaj  festival. Voleo bih da ostanete tako veseli i da se ponovo vidimo dogodine, rekao je Jović.
 
Pred koncerte i DJ set koji su usledili na bini na Gradskoj plaži, vesela ekipa kuvara se oprostila, a proglašeni su i najbolji. Ono što nije iznenadilo upravo je činjenica da su trojica prvoplasiranih svi lovci. U izuzetno jakoj konkurenciji neko je morao pobediti, a najbolji gulaš od jelenske divljači skuvali su:
1. Robert Ham
2. Alfred Horvat
3. Luka Rajačić
 
Pobednici su, osim pehara, dobili i nekoliko poklon paketa od Turističke organizacije i sponzora, a nakon dobrog gulaša većinom su se sa izletišta, gde je takmičenje organizovano, ekipe su se preselile na plažu na kojoj se žurka nastavila do duboko u noć.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar