Rambo Amadeus oduševio apatinsku publiku

U organizaciji Udruženja građana ,,Moj Apatin'' u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra održano je ,,Veče glomazne poezije'' Ramba Amadeusa.


Kao što su i obećali, u vreme održavanja Prvog festivala kraft piva u Apatinu, Udruženje ,,Moj Apatin'' uspelo je da organizuje još jedan događaj, a čiji je glavni akter, ni manje ni više, nego jedinstveni Antonije Pušić, poznatiji u narodu kao Rambo Amadeus.


,,Veče glomazne poezije'' je kombinacija stand up komedije, koncerta i pozorišne predstave. Radi se o jednom veoma interesantnom performansu, u kojem Rambo, uz pratnju poznatog džez pijaniste Ivana Aleksijevića Pančevca koji ga prati na klaviru, recituje stihove svoje poezije.


Karte za ovaj nesvakidašnji događaj bukvalno su rasprodate čim su puštene u prodaju, što ne čudi, s obzirom na popularnost Ramba Amadeusa, a činjenica da mu je ovo bio prvi nastup u Apatinu takođe govori u prilog tome.


Sam Rambo Amadeus za 025info otkriva da mu je najteže sebe zabaviti, ali i priznaje da se u Apatinu itekako zabavio.


- Apatinska publika je izuzetno pristojna publika i očigledno je da imaju visoku pozorišnu kulturu. Bilo bi interesantno napraviti jedan veliki koncert kod vas i zaista bih voleo da se to dogodi, rekao je Rambo za 025info.


Kako nezvanično saznajemo, njegov ponovni dolazak u Apatin i održavanje velikog koncerta mogao bi da se realizuje već tokom leta ove godine.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar