Pripreme za ovogodišnji muzički festival uveliko u toku

Takmičarke koje će nastupati drugu godinu zaredom na muzičkom festivalu Srbija u ritmu Evrope uveliko pripremaju svoj nastup.

Ove godine se prošlogišnjim takmičarkama Eni Đorđević i Zorani Mrđi pridružila Jelena Popović, te će zajedno predstavljati Holandiju sa numerom Samen koju izvode Max & Anne.

Današnju probu za nastup, posetila je zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać, koja je takmičarkama poželela puno sreće i uspeha u predstavljanju naše opštine uz želju da Apatin bude sledeće godine domaćin takmičenja.

Postećanja radi, "Srbija u ritmu Evrope" je najveće dečje muzičko tamičenje u zemlji, namenjeno deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i ples. Program "Srbija u ritmu Evrope" ove godine se održava po jedanaesti put, a podržavaju ga ambasade Evrope u Srbiji.

Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat za pevanje i ples, tokom višemesečnih priprema, unaprede uz pomoć profesora produkcije programa "Srbija u ritmu Evrope", kao i da se na samom finalnom takmičenju koje će biti održano u junu mesecu 2019. godine, u Vrnjačkoj Banji koji je odneo pobedu u sezoni koja je za nama, druže sa vršnjacima iz cele Srbije, koji predstavljaju svoje opštine i gradove. 

Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledaoca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (Prva Srpska Televizija – PRVA TV).


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar