Premijera filma Južni vetar u Odžacima
Lokacija: Odžaci
Autor: Redakcija
02.11.2018.

Javna ustanova “Sportski centar Odžaci” organizuje 8. novembra prikazivanje novog domaćeg hit filma “Južni vetar”, akcionog trilera sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Srđanom Todorovićem, Draganom Bjelogrlićem, pokojnim Nebojšom Glogovcem i plejadom drugih značajnih glumačkih imena. 

U četvrtak, 8. novembra, biće održane dve projekcije od 18 i 20.30 sati. Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na portirnici Sportskog centra Odžaci.
 
“Južni vetar” je surova, ali duhovito ispričana priča o beogradskom podzemlju. Reditelja Miloša Avramovića, koji je i koscenarista sa Petrom Mihajlovićem, inspirisala su autentična iskustva ljudi uključenih u kriminalne aktivnosti tokom 90-tih godina prošlog veka, u svetu ekstremnog nasilja i siromaštva.
 
Predočena kroz isprepletane sudbine onih koji su u želji za boljim životom izabrali pogrešan put, priča je posvećena mladima, s namerom da iz nje izvuku pouku.
 
Najgledaniji film u domaćim bioskopima postigao je za sedam dana prikazivanja rekordnu gledanost. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto dana
Foto dana
VESTI.RS