Počele Somborske zimske čarolije

U subotu, 22. decembra, nastupom dečijeg hora Šareni vokali zvanično su otvorene ovogodišnje „Somborske zimske čarolije“.

I ove godine Trg Svetog trojstva, popularni Ćelavi trg u Somboru biće mesto zanimljivih dešavanja od  22. decembra pa do 6. januara 2019. godine. Organizatori ove manifestacije grad Sombor i Turistička organizacija grada Sombora pripremili su zaista široku lepezu različitih događanja za sve uzraste i godišta, a fokus će kao i prethodnih godina biti na našim najmlađim sugrađanima.
 
Subota je počela sa radionicama za decu, zatim školom jahanja i klizanja, plesnim tačkama, a nastup „Šarenih vokala“ koji su dobrano zagrejali publiku, bio je uvod za nastup veterana somborske scene, bend „Vatrogasci“. Glavni događaj večeri bio je svakako koncert legendarnog rok benda iz Pule „Atomsko sklonište“. Prepuni Ćelavi trg bio je dokaz da Atomci imaju svoju vernu publiku u Somboru, a organizatorima dokaz da je ova manifestacija pun pogodak, jer Sombor i okolina imaju šta da vide a pri tom i da se svi dobro zabave. I gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović se pridružila svojim sugrađanima na popularnom Ćelavom kako bi uživala u nastupu „Šarenih vokala“ i „Atomskog skloništa.“
 
U okviru ovogodišnjih „Somborskih zimskih čarolija“ nastupiće pored „Atomskog skloništa“ i „Prljavi inspektor Blaža i kljunovi“, „Električni orgazam“ , pevačica Tijana Dapčević i drugi, a u noći dočeka moći će se uživati u koncertu Sanje Ilića i „Balkanike“.

Sve aktivnosti i koncerti su besplatni.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar