Počela prodaja kotizacija za Somborski kotlić

"Somborski kotlić" će biti održan 23. juna na Trgu Svetog Trojstva. U zabavno-muzičkom programu nastupiće tamburaški orkestar ''Kulturica'' i bend ''Garavi sokak''.


Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.


Prodaja kotizacija za Somborski kotlić je počela u prostorijama TOG Sombor, Gradska kuća, Trg Svetog Đorđa 1 (prostor nekadašnje radnje Boreli).
Generalni sponzor manifestacije je Unicredit banka, a pokrovitelj manifestacije je Grad Sombor.
Sponzori manifestacije su: “Mara“ doo, gelerija „Milan Konjović“,Stolex doo, AD Aleva, Enmon Sombor, picerija Via gusto, Fiorano, Persu marketi, cvećara „Lora“, atelje Višinka, Dida-Hornjakov salaš, Vučji podrum.
Prijatelji manifestacije su: JP „Vojvodina šume“, JKP „Čistoća“, JKP „Parking servis“, JKP „Prostor“, JKP „Energana“, JKP „Vodokanal“, JKP „Zelenilo“, Somborske novine, BB radio.


Ovogodišnje ''Somborsko leto'' će biti održano od 21. do 23. juna. Na Trgu Svetog Đorđa će biti priređeni koncerti Zbogom Brus Li (četvrtak) i Elvis J. Kurtović (petak).U četvrtak najmlađe očekuje dečija predstava „Šašavi klovnovi“ i nastup plesnih škola, a u petak predstava „Haos šou“ i nastup plesnih škola.

Izložbeno-prodajna manifestacija „Ulica Starih zanata'', deseta po redu će biti održana od 21. do 23. juna u ulici Kralja Petra I (Glavna ulica). Manifestacija će okupiti izrađivače rukotvorina i proizvoda starih zanata iz svih krajeva naše zemlje.

Informacije: Turistička organizacija grada Sombora
Telefon: 025/434-350
Mejl: [email protected]
www.visitsombor.org


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar