PerSu organizovao SuPer zabavu u Zrenjaninu

PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima "Dana piva" u Zrenjaninu, koji su se održavali od 27. avgusta do 2. septembra, prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina i ove godine je, tradicionalno, pretvorena u PerSu ulicu kišobrana, najavljujući dolazak 33. po redu "Dana piva".

U periodu od utorka 28. avgusta do nedelje 2. septembra, Plankov parkić bio je mesto susreta velikog broja mališana, koji su sa nestrpljenjem iščekivali početak programa u popularnom Zabavilištu. Ove godine, po prvi put, kompletan dečiji program bio je realizovan u amfiteatru i parku iza Kulturnog centra, gde su deca mogli da učestvuju u brojnim radionicama, izložbama, edukativnim časovima, sportskim sadržajima ili muzičkim programima. Svi programi su bili besplatni, dok su ulaznice za radionice simbolično bili plastični čepovi
 
U petak, 31. avgusta, posetioci Gimnazijske ulice, mogli su da uživaju u duhu tradicije i bliže se upoznaju sa velikim brojem starih zanata. Uporedo sa radionicama, u popularnoj ulici kišobrana, organizovana je predstava "Garavi sokak" i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.
 
 
Kako najavljuju iz PerSu marketa, za narednu godinu planiraju još bolju zabavu za celu porodicu. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar