lokacija: Kula
objavljeno: 08.01.2019.

Nova bioskopska sezona u Kuli počinje u četvrtak

Zabava

U Кulturnom centru Кula, u četvrtak 10. januara, biće prikazana tri nova filma, čime će biti otvorena ovogodišnja bioskopska sezona.

Prvi na repertoaru je animirani film „Petar Pan i magična knjiga nedođije“, koji će biti prikazan u 16:00 časova.
 
U ovoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Кapetana Кuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.
 
Od 18:00 časova, biće prikazan crtani film „Ralf rastura internet“.
 
Radnja nas na ovom putovanju vodi u svet Venelope Fon Gric i Razbijača Ralfa, koji napuštaju svet igrice kako bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Na tom putu, kroz razne avanture, upoznaju veličanstven i prostran svet interneta, nepregledne metropole pune vebsajtova, aplikacija i društvenih mreža.
 
U 20:00 časova, za sve ljubitelje kinematografiije, pripremljena je još jedna fantastična akciona avantura, kada će biti prikazan film „Akvamen“.
 
Glumac Džejson Momoa, našao se u ulozi Artura Кarija, vladara podvodnog kraljevstva Atlantis, koji poseduje moć da upravlja okeanima, komunicira s morskim životinjama i pliva supersoničnom brzinom.
 
Film otkriva njegov razvojni put od dečaka koji tek postaje svestan svojih moći do čoveka koji nerado preuzima presto Atlantisa da bi se suprotstavio polubratu Ormu (Patrik Vilson) koji želi da osvoji površinski svet.
 
U toj borbi mu pomažu hrabra ratnica Mera (Amber Herd) i mudri savetnik Nuidis Vulko (Vilijam Defo)
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Grad Sombor je nizom kulturno sportskih manifestacija obeležio svoj praznik. U petak 15. februara, povodom Dana državnosti Republike...

U Кulturnom centru u Кuli, u subotu 16. februara biće organizovan bioskop, a repertoar izgleda ovako: u 16...

Udruženje građana ,,Moj Apatin'' organizuje novu akciju za naše najmlađe sugrađane. Ovaj put pripremili su nešto novo i...

Jedan od najgledanijih domaćih filmova trenutno, Taxi bluz, premijerno će biti prikazan u apatinskom bioskopu u petak, subotu...

Na bioskopskom platnu u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin u petak, subotu i nedelju (8. - 10....

Najnovija domaća komedija "Taksi bluz" biće prikazana u velikoj sali Doma kulture Sivac u utorak, 12. februara. Zakazane su...