Neozbiljni pesimisti objavili novi spot

Za singl „Kao da nema“ somborske grupe ,,Neozbiljni pesimisti'', na radost svih ljubitelja njihove muzike objavljen je i spot.


U ovoj pesmi ostvarena je zanimljiva saradnja između Pesimista i dečijeg hora ,,Šareni vokali'' iz Sombora, koji su preuzeli glavnu ulogu u novom ostvarenju ovih ,,neozbiljno pesimističkih Somboraca''. Spotom za pesmu ,,Kao da nema” Pesimisti ujedno najavljuju i svoj treći album „Pametovanje iz provincije“ koji će uskoro biti objavljen.


Spot je sniman u somborskom Narodnom pozorištu. Potpisuje ga reditelj Nemanja Pavlović i produkcijska kuća “84frames”. Pesma je snimljena u muzičkom studiju Shazz a producent pesme, kao i celog albuma ,,Pametovanje iz provincije” je Željko Veljković.


 

- Pesma je malo drugačija samim tim što je deca pevaju, ali u isto vreme u duhu našeg benda i našeg kritičkog osvrta na realnost u kojoj živimo, izjavio je Igor Olujić, frontmen grupe i dodao da možemo svi da imamo različiti pogled na stvari ali ako na njih pogledamo iz dečijeg ugla one dobijaju suroviju dimenziju nad kojom svi moramo ozbiljno da se zamislimo.


Pesimisti kažu da njihov spot i pesma imaju nameru da svakog gledaoca nateraju na razmišljanje o pravcu u kom treba da idemo kao društvo i da li smo dovoljno odgovorni prema budućnosti onih koji dolaze posle nas.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar