Muzikom i plesom zvanično otvorena gradska plaža u Apatinu

U organizaciji Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ i Kancelarije za mlade Apatin, povodom zvaničnog otvaranja gradske plaže, juče je organizovan Pevački maraton.
Mladi pevači takmičili su se u dve kategorije, mlađoj, od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole, i starijoj, od petog do osmog razreda. Organizatori su za pobednike kao nagradu obezbedili snimanje pobedničke pesme u studiju, za drugoplasirane vožnju brodićem „Apatinka“, a trećeplasirani su kao nagradu dobili ulaznice za bazene Banje Junaković.

Rezultati Pevačkog maratona, mlađa kategorija:
1. Nađa Mandić
2. Maša Vujin 
3. Anđela Radaković

Starija kategorija:

1.  Ena Đorđević
2. Darko Đurđević
3. Zorana Mrđa

U svom obraćanju, Ljiljana Krec, direktor JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, istakla je da je plaža ponovo dobila svoj prepoznatljiv izgled.
- Postavljeni su suncobrani i lježaljke, kao i ostali vodeni mobilijar. Spasilačka služba je počela sa radom, pa će svi posetioci i ovog leta moći bezbedno da uživaju na plaži, rekla je Krecova.


Program upriličen povodom otvaranja gradske plaže upotpunile su i apatinske mažoretkinje, hor i školski bend, nakon čega je održan i karaoke party, na kom su sve prisutne oduševile učesnice istog.
Zabava je završena fantastičnim koncertima benda Fish Vibe, a koji se predstavio sa dve nove pevačice, kao i popularnog benda Dolli Bell.


Podsećanja radi, ovih dana očekuje se postavljanje MTS mreže, koji će posetiocima gradske plaže u Apatinu pružiti mogućnost besplatnog korišćenja interneta.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar