Mile Kekin oduševljen Apatinom

Zagrebačka grupa „Hladno pivo“ ove godine je po prvi put posetila Apatin. Takođe, za njih je ova godina značajna jer proslavljaju punih 30 godina rada.

Ovaj rok (nekada pank) bend iz Zagreba nastao je 1987. godine. Do sada su objavili sedam albuma i spadaju među najpopularnije grupe tog tipa kako u Hrvatskoj, tako i na prostoru bivše Jugoslavije.
 
Prvi album, „Džinovski“, objavili su 1993. godine.
Hitove, poput pesama Pitala si me, Samo za taj osećaj, Konobar, Mojoj majici, Biološki sat... pevali su sinoć uglas posetioci 55. Apatinskih ribarskih večeri.
 
Pre samog koncerta, ekipa 025ifo web portala imala je priliku porazgovarati sa Miletom Kekinom, frontmenom benda, a koji je, kao i ostatak grupe, bio vidno raspoložen za svirku i druženje sa publikom. 
- Svirali smo već širom Srbije, pevali u nekim mestima, ali nikada u Apatinu. Grad je prelep i naravno da smo probali Jelen pivo, brend Apatina. Ovog leta ćemo obeležiti 30 godina rada pa nam je turneja široka. Obići ćemo Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju. Prvi put ćemo otići u Švedsku. Cd je izašao prošle godine i publika ga je odlično prihvatila, pa nije teško održavati koncerte, mada se trudimo da se podsetimo i pesama sa početka karijere. Nekad je zahtevno napraviti repertoar, jer se za 30 godina prikupilo dosta hitova, pa osluškujemo publiku i na osnovu njihovih reakcija na licu mesta procenjujemo šta ćemo svirati, rekao je šarmantni i neposredni Kekin za 025info.
 
Gromoglasan aplauz prolomio se Apatinom kad je ,,Hladno pivo'' izašlo na scenu. Iako je produžen deo bine prepreka između publike i benda, Kekinu i njegovoj ekipi nije predstavljalo problem da se spuste među svoje obožavaoce. Ne pamti se u Apatinu tako interaktivan koncert. Publika i bend bukvalno su bili jedno. Bis se produžio na dobrih 15 minuta svirke, a Mile Kekin je obećao da neće opet čekati 30 godina pre nego što „Hladno pivo“ ponovo dođe u Apatin. Mi mu verujemo na reč.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar