Koncert Dejan Petrović Big benda 21. aprila u Odžacima

Turistička organizacija opštine Odžaci organizator je koncerta grupe Dejan Petrović Big bend. Koncert će se održati u petak 21. aprila sa početkom u 20 sati na platou Sportsko poslovnog centra Odžaci.

Direktor Turističke organizacije Odžaci Marko Drobac, najavio je i veliko iznenađenje za sve posetioce koncerta, ali ovom prilikom nije želeo da otkrije više detalja.

Nakon nekoliko pop i rok bendova koji su prethodnih godina svirali u Odžacima na prolećnom koncertu koji tradicionalno organizuje opštinska Turistička organizacija, ove godine će publika moći da prisustvuje jednom velikom koncertu trubačkog sastava.

"Dejan je ambasador srpske trube u svetu i smatrali smo da bi sam način izvođenja na velikim koncertima, kako to on radi sa svojim "Big bendom", bio izuzetno interesantan za našu sredinu i ne sumnjam da će i koncert u Odžacima biti fantastičan." – rekao je predsednik Skupštine opštine Odžaci Goran Đaković.

Jedan od najpoznatijih trubačkih orkestara, višestruko nagrađivani bend Dejana Petrovića, na koncertu u Odžacima promovisaće i svoj poslednji album Truba libre koji je objavljen pre godinu dana.

Dejan Petrović kaže da će publika imati priliku da na sceni vidi 13 muzičara i čuje kompletan repertoar benda, od obrada stranih i domaćih rok i pop hitova do izvorne stare srpske muzike.

"Meni je drago što ćemo i u Odžacima moći da pokažemo šta sviramo i kako zvučimo, to nije samo ona klasična trubačka muzika. Truba je jako emotivan instrument koji prenosi dobre vibracije i dobru energiju i svuda gde smo svirali publika na našu muziku jako lepo reaguje." – kazao je Petrović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar