Kad je prodavac rekao mušteriji da joj nešto ne stoji lepo?
30.11.-0001.

Bili ženskog ili muškog pola, šoping je stvar koja može svima da popravi raspoloženje. Devojke su dokazano lude za obućom, naročito štiklama i baletankama koje kupuju bez nekog preteranog razloga, pa makar ih nikad ne obule. Muškarci su zavisnici od majica i košulja, a oni takođe mnogo puta pazare nešto što neće toliko često nositi.

Koliko puta vam se desilo da krenete u kupovinu i osetite se kao popularni fotomodeli? Da li to dugujete raznim dijetama? Možda teškom i napornom treningu? Ili je to, ipak, do vašeg prodavca? Retki su primeri da će vam prodavac dati loš komentar i reći da vam nešto baš i ne stoji kako biste vi želeli, a i zašto bi? Najčešće će se začuti komentari: "Wooow, odlično ti stoji! Možda neki drugi print, ali ovaj model kao da je samo tebe čekao! Izgledaš fantastično u tome, bomba."

Nema potrebe da se opterećujete vašim izgledom, treninzima, dijetama, preparatima za mršavljenje, dovoljno je samo da potrefite butik sa veštim prodavcem i bar na trenutak ćete postati lutka sa naslovne strane.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar