I ove godine raspevano na točkovima

Podmažite svoje bicikle!

Jedinstveni putujući koncert "Muzika na točkovima", po kojoj Sombor postaje prepoznatljiv, održaće se i ove godine, 12. avgusta, u sklopu tradicionalne muzičke manifestacije "Somborsko leto za mlade". Šest godina se na mobilnoj bini, kroz ulice grada, energijom muzike, slavi Međunarodni dan mladih.

Ove godine će kamion kroz ulice Sombora provesti "Drop Sensei – šurenje", prepoznatljive muzičare! Ruta putujućeg koncerta je vijugava: okupljanje učesnika je od 18 sati i 30 minuta do 18 sati i 40 minuta na platou ispred Županije. Putanja će povorku mladih na biciklima, skejtovima i rolerima voditi kroz ulice Nove Selenče, između zgrada, između parkinga, i zatim ih vratiti u sam centar, kod Gradskog muzeja koji je ovog leta određen kao tačka završetka manifestacije "Muzike na točkovima".

Nakon "Muzike na točkovima" fokus "Somborskog leta za mlade" se prebacuje na u "Kabare" (zadnje dvorište Dečjeg pozajmnog odeljenja Gradske biblioteke) u kome će od 21 sat i 30 minuta nastupiti jedna od trenutno najpopularnijih muzičkih grupa Srbije, poznati hip-hop trojac "Bad Copy". Osim njih, na koncertu nastupaju i banjalučki sastav "Sopot" (mešavina elektro roka regeom, dabom i dabstepom), energični hip-hoperi "Iskaz", kao i mladi tročlani di-džej trio "United Voice".

Glavni organizatori ovogodišnjeg "Somborskog leta za mlade" su UG "Somborski Omladinski Boom" i Kancelarija za mlade, uz podršku brojnih partnera. Pokrovitelji manifestacije su Grad Sombor i Ministarstvo omladine i sporta.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar