lokacija: Apatin
objavljeno: 17.08.2017.
Autor: Jelena

Filmski maraton u Apatinu

Zabava

U organizaciji Opštinskog kulturnog centra, u sredu, 23. avgusta, u Apatinu nas očekuje prava poslastica za ljubitelje filmske umetnosti. Aktuelni bioskopski hitovi po ceni od samo 150 din.

Repertoar je sledeći:


- 14 sati ,,Grozan ja''

Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“. Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš. Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu.


- 16 sati ,,Emoji''

Radi se o animiranoj komediji sledećeg sadržaja: Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog.

- 17:45 sati ,,Spajdermen''

Spajdermen: Povratak kući je američki naučnofantastični film iz 2017. godine reditelja Džona Votsa. Scenaristi su Džonatan Goldstin, Džon Fransis Dejli, Džon Vots, Kristofer Ford, Kris Makena i Erik Samers po stripu Spajdermen Stena Lija i Stiva Ditka.

- 20 sati ,,Mračna Kula''

Postoje i drugi svetovi osim našeg. MRAČNA KULA Stivena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam leta stiže na velika platna. Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain (Idris Elba) nalazi se u večitoj bitki s Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom (Metju Mekonahi). Odlučan je da ga spreči u uništenju MRAČNE KULE koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.

- 22 sati ,,Anabel 2''

Prethodnik već kultnog horora Anabel iz 2014. godine koji je terao strah u kosti i zaradio gotovo $257 miliona  na svetskim blagajnama! Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove devojčice, majstor za  lutke i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko devojčica iz zatvorenog doma za decu. Opsednuta lutka koju je otac napravio – Anabel okomila se na malenu Janice.

Ulaznice možete da kupite na blagajni bioskopa u sredu, 23.avgusta, od 13 sati, za svega 150 dinara po projekciji.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Iako je hladan vetar pojačavao osećaj hladnoće ionako hladne januarske večeri, to nije sprečilo više od hiljadu ljudi...

Doček Srpske Nove godine u našem gradu već je izazvao veliko interesovanje, ne samo građana opštine Apatin, već...

Na Trgu Nikole Tesle u subotu, 13. januara, održaće se veliki koncert Nade Topčagić. Organizator je Turistička...

U organizaciji Udruženja građana ,,Moj Apatin'', u subutu, 23. decembra, sa početkom u 18 sati, u svečanoj sali...

Opštinski kulturni centar Apatin u nedelju, 23. jula, priređuje koncert grupe ,,Bitange" iz Apatina. Nakon...

Ni upozorenja meteorologa nisu mogli da spreče spektakl na stadionu kraj Dunava. Uprkos najavama kiše i grmljavine, preko 350 gledalaca...