Dva nova filmska ostvarenja sutra u apatinskom bioskopu

U sredu, 13. mart, na repertoaru Opštinskog kulturnog centra Apatin naći će se dva nova filmska ostvarenja. U pitanju su animirana avantura pod nazivom ,,Kako da dresirate svog zmaja'' i akcija ,,Kapetan Marvel''. Cena pojedinačne ulaznice za svaku od projekcija iznosi 250 dinara. 

KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA

Sreda, 13. 03. 2019. godine, od 16 i 18 sati.
 
Originalni naslov: How to Train Your Dragon: The Hidden World
 
Dužina trajanja filma: 104 minuta
Država/Godina: USA / 2019
Žanr: animirani, akcija, avantura
Režiser: Dean DeBlois
 
Sadržaj filma: Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.
 
Cena ulaznice: 250 dinara
 
KAPETAN MARVEL
 
Sreda, 13. 03. 2019. godine, od 20 sati

Originalni naslov: Captain Marvel
 
Dužina trajanja filma: 128 minuta
Država/Godina: USA / 2019
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace
Režiser: Anna Boden, Ryan Fleck
 
Sadržaj filma: Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Cena ulaznice: 250 dinara
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar