Dva nova filmska hita u četvrtak u apatinskom bioskopu
Na repertoaru bioskopa u Opštinskom kulturnom centru Apatin u četvrtak, 16. avgusta, naći će se dva nova filmska ostvarenja. U pitanju je dečija animirana komedija, koja će se moći pogledati u dva termina, dok je akciona triler avantura predviđena za večernje sate. Cena pojedinačne ulaznice za oba filma iznosi 250 dinara.

HOTEL TRANSILVANIJA   3    sinhronizovan  3D
 
Originalni naslov: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Dužina trajanja filma: 97 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: animirani, komedija
Glumci: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Genndy Tartakovsky
Režiser: Genndy Tartakovsky
Cena ulaznice:  250 dinara
 
Datum prikazivanja: četvrtak,  16.08.2018.  u 17:00  i  u 19:00 časova
 
Sadržaj filma: Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No, ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.
 
NEMOGUĆA MISIJA - RAZILAŽENJE
 
Originalni naslov: Mission impossible - Fallout
Dužina trajanja filma: 147 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: akcioni, triler, avantura
Glumci: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Režiser: Christopher McQuarrie
Cena ulaznice:  250 dinara
 
Datum prikazivanja: četvrtak,  16.08.2018.  u  21 čas
 
Sadržaj filma: Najbolje namere često se obiju o glavu. U filmu NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE zatičemo Itana Hanta (Tom Kruz) i njegov tim (Alek Boldvin, Simon Peg, Ving Rejms), zajedno sa nekim poznatim saveznicima (Rebeka Ferguson, Majkl Monagan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar