Četvrt veka postojanja: Neverne bebe večeras u Apatinu proslavljaju važan jubilej

Posle izuzetno uspešnog i posećenog koncerta ,,Hladnog piva'' koji je sinoć održan na Trgu Nikole Tesle, i večeras, za ljubitelje dobre muzike, biće razloga za dobro raspoloženje. 

Cela 2018. godina za bend koji će večeras gostovati u Apatinu u znaku je obeležavanja jubileja: prvih 25 godina postojanja. Pre četvrt veka, 4. aprila, započeli su svoju priču, svirajući muziku koju vole i radiće, kažu, to sve dok ih za binu bude vezivala neobuzdana strast. Zahvaljujući svojoj vernoj publici koja je, od klubova prvih godina do beogradske Arene i hala, stadiona i najvećih koncertnih prostora u sadašnjosti prepoznala iskrenost, emociju i kvalitet, oni su uspeli u svom naumu, da uživaju stvarajući dobru muziku. 
 
Hitovi Tužna pesma, Veliki je Bog, Kuća za spas, Pogledaj u nebo... i još mnoge druge, upisane su u istoriju domaće muzike.
Neverne bebe karakteriše vrhunska svirka i sposobnost da naprave savršenu atmosferu. Večeras će, zahvaljujući tome, Apatinci, kao i gosti sa strane, moći uživati u fantastičnom koncertu.

Podsećanja radi, evo još jednom programa koji je organizovan za večeras, 6. jul, u okviru 55. Apatinskih ribarskih večeri:
 
19:30 h - Otvaranje izložbe filatelije u Višenamenskoj sali OŠ „Žarko Zrenjanin“
20:00 h - Otvoreno prvenstvo Apatina u kuvanju ribljeg paprikaša
20:00 h - Mini koncert predstavnica Apatina na festivalu „Ritam Evrope“
20:30 h - Klub gimnastike i akrobatike ,,Figura'' Sombor
21:00 h - Koncert grupe ,,Sanya D RIo”
22:20 h - Proglašenje pobednika Otvorenog prvenstva Apatina u kuvanju ribljeg paprikaša
22:30 h - koncert „Neverne bebe“
 
Program moto-susreta na kanalu kod ,,Bele loze”
 
- Brothers Old timers band - tribute Azra
- Ton hunters - Novi Sad
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar