Bogat program povodom Međunarodnog dana mladih u Somboru

U okviru manifestacije “Somborsko leto za mlade 2018”, događajem “MUZIKA NA TOČKOVIMA” počeće proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih. Na pokretnoj bini/kamionu koji u 18.45 polazi sa platoa ispred Županije, nastupiće pančevački sastav ISKAZ. Muzika na točkovina podrazumeva povorku mladih koji peške, na biciklima, rolerima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora.

Nakon pokretnog koncerta koji će se završiti na popularnom “Ćelavom” trgu, spektakl se seli u letnji kabare (prostor između Pozorišta i Biblioteke) gde će od 21 čas nastupiti sledeći izvođači: predstavnici somborske muzičke scene *FUSNOTE, beogradski pop sastav ZEMLJA GRUVA i energični niški dvojac STEREO BANANA, a hedlajner večeri je DISCIPLIN A KITSCHME.
 
Organizatori ovogodišnje manifestacije su Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar u saradnji i pod pokroviteljstvom Grada Sombora, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Dodatnu podršku manifestaciji pružaju Kolping društvo Srbije, Turistička organizacija Grada Sombora, JKP “Energana”, Gradska biblioteka “Karlo Bijelicki”, JKP “Zelenilo” i dr. 
 
Volonteri uzrasta 15-30 godinakoji žele da se uključe, pomognu organizatorima i doprinesu kvalitetu manifestacije Somborsko leto za mlade 2018. treba da se prijave putem mejla [email protected] ili putem telefona 025 444 249 najkasnije do subote 4. avgusta, a prvi sastanak u cilju obuke i pripreme za volontiranje biće održan u ponedeljak 6. avgusta u 17 časova u prostorijama Somborskog edukativnog centra. Za volontere i volonterke su obezbeđene akreditacije, majice, osveženje i obrok tokom akcija i druga iznenađenja.
 
Početak MUZIKE NA TOČKOVIMA je u 18:45h, Park heroja – plato ispred Županije Sombor, nakon čega slede koncerti u letnjem kabareu od 21h.

Ulaz je, kao i uvek, SLOBODAN.
 
Izvor: sec.org.rs
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar