Besplatno igralište za decu do kraja juna meseca

Prostorije Centra za razvoj dečijih interesovanja Apatin su završene. Pored prostora za najmlađe, sadrže diskoteku i kafe galeriju koja je izložbeno prodajni prostor, a trenutno su u njoj izložene slike Aleksandre Lung.

Centar za razvoj dečijih interesovanja je udruženje i funkcioniše po principu članarina.

Organizator aktivnosti je vaspitač sa dugogodišnjim iskustvom Branislava Pemac.
 

Prednosti koje Centar nudi su mnogostruke. Različitim vidovima edukativnih i kreativnih aktivnosti, u centru se podstiče celovit razvoj deteta, konstruktivni odnosi, kritičko razmišljanje, asertivnost, komunikacijske veštine, razvoj ekološke svesti, motivacija za lično učenje i razvoj. Uz zabavne aktivnosti prilagođene potrebama deteta, centar teži da podstiče razvoj dečjih interesovanja. Na ovaj način birate da vaše dete provede kvalitetno vreme tokom letnjeg raspusta.
Mogućnost proslave rođendana, kao i mogućnost čuvanja dece.
 

Prošlo je tačno godinu dana od osnivanja Udruženja, pa za svu decu koja su rođena do kraja jula, a roditelji im nisu rezervisali termin za proslavu, Centar za razvoj dečijih interesovanja poklanja jednu proslavu rođendana i 5x50% popusta na rođendanske proslave. Takođe, poklanjaju i besplatno igralište za svu decu do kraja juna meseca.
 

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 060/736-222-7, kontakt osoba: Branislava Pemac.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar