Apatinski bioskop spremio tri dana zabave za najmlađe

Na bioskopskom platnu u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin u petak, subotu i nedelju (8. - 10. februara) moći će se pogledati tri fantastična animirana filma. U pitanju su crtaći Aladin i leteći ćilim, Ralf 2 i Snežna kraljica. Svi filmovi su sinhronizovani, a projekcije zakazane za 16 sati. Cena pojedinačne ulaznice za svaki od filmova iznosi 250 dinara.

Aladin i leteći ćilim, 2D, sinhronizovano
Petak, 08.02.2019.godine u 16 časova, cena 250 dinara
 
Sinopsis: Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke.
 
Režiser: Karsten Kiilerich
Glumci: Vibeke Dueholm, Peter Frödin, Erik Holmey
Trajanje:  81 min
 
Ralf 2, 2D, sinhronizovano
Subota, 09.02.2019.god., 16 časova, cena ulaznice je 250 din.
 
Sadržaj: U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu.
 
Dužina trajanja filma: 114 min
Žanr: animirani, avantura
Glumci: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar
Režiser:Rich Moore, Phil Johnston
 
Snežna kraljica, 2D, sinhronizovano
Nedelja, 10.02.2019.god., 16 časova, cena ulaznice 250 din.
 
Sinopsis: Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.
 
Dužina trajanja filma: 80 min
Žanr: animirani, komedija, avantura
Glumci: Dušica Novaković, Marko Marković, Boki Perić
Režiser: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar