Zvanično! Četvrtog marta izbori u Beogradu
Lokacija: Srbija i svet
15.01.2018.
Predsednica Skupštine Srbije raspisala je i lokalne izbore u opštinama Aranđelovac i Bor takođe za 4. mart.
 
Rokovi za izvršenje ove odluke počinju da teku danom objavljivanja odluke u "Službenom glasniku" navela je predsednica Skupštine Srbije.
 
Ona je pozvala građane Beograda, Bora i Aranđelovca da izađu na izbore jer svojim glasom odlučuju kako će izgledati budućnost njihovih gradova, život njihovih porodica i prijatelja.
 
Važno je da na ove izbore izađu svi i da biraju vredne i marljive ljude, rekla je Gojković. 
 
Gojković je poručila građanima da onoga dana kada glasaju imaju u vidu da se glasa za odbornike u tim skupštinama i da je važno da pogledaju ko se nalazi na listi i ko su ti ljudi, kakve su im biografije i šta su do sada radili i glasaju isključivo za njihove planove i programe i ideje.
 
Ona ih je pozvala da ne glasaju protiv jer se od glasanja protiv ne živi bolje, niti će biti više škola, vrtića, domova zdravlja..
 
Kandidatima za odbornike je poručila da ozbiljno shvate kampanju i da svojim radom i odgvornošću pokažu da poštuju Beograd, Bor i Aranđelovac i njihove građane i da se isključivo takmiče i obraćaju građanima idejama, a ne mržnjom. 
 

Izvor: srbijadanas.com 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar