Uspešni bilateralni susreti privrednika
Lokacija: Srbija i svet
01.10.2018.

Privredna komora Vojvodine bila je domaćin drugog dana Regionalnog poslovnog foruma, u okviru koga je održano 60 bilateralnih poslovnih susreta u kojima je učestvovalo 72 registrovana privrednika, iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, metalo-prerađivačke industrije i turizma. Tom prilikom, Razvoja agencija Vojvodine prezentovala je investicione potencijale AP Vojvodine, a predstavili su se i Evropska mreža preduzetnika i Klaster konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora iz Hrvatske.

Cilj organizacije bilateralnih susreta jeste dalje intenziviranje ekonomskih odnosa između registrovanih privrednih subjekata. Forum je trajao tri dana, a okupio je preko 140 registrovanih kompanija i poslovnih asocijacija iz 16 zemalja sveta, u organizaciji Skupštine evropskih regija i Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine u saradnji sa PKV, RAV i EEN, a uz podršku Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar