Turističke organizacije iz Zapadnobačkog okruga predstavile se na Sajmu turizma u Novom Sadu
Lokacija: Srbija i svet
07.10.2019.

Na Novosadskom sajmu u okviru 52. Lorist-a, održan je Međunarodni sajam turizma na kojem su, od 3. do 5. oktobra, učešće uzele turističke organizacije sa područja Zapadnobačkog okruga. Poseticima su svoje ponude predstavile turističke organizacije opština Apatin, Odžaci i Kula i Grada Sombora.

Turistička organizacija Opštine Apatin ove godine je, za razliku od prethodnih, nastupala samostalno, a ne u okviru Turističke organizacije Vojvodine. Ovoga puta Apatinci su imali svoj štand, na kojem se, pored Turističke organizacije Apatin, predstavilo i Javno preduzeće za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin i Banja Junaković.

Prema rečima direktora TO Apatin Nemanje Jovića, tokom tri dana trajanja Sajma putem promotivnih materijala, prezentacija i unapred ugovorenih sastanaka sa klijentima promovisali su svoju opštinu i njene turistčke potencijale.

Turističke organizacije Odžaka i Kule su se, kao i ranijih godina, predstavile u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine.

TO Odžaci su predstavili dopunjeno izdanje Turističkog vodiča na engleskom i nemačkom jeziku, ali i flajere koji prezentuju lov, ribolov, manifestacije, ugostiteljske objekte, etno kuće u Ratkovu, Laliću i Deronjama, odnosno, kompletnu turističku ponudu. 


Turistička organizacija Grada Sombora ponudu je predstavila na sopstvenom štandu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar