SNS prikupio potpise, u podne predata lista
Lokacija: Srbija i svet
05.03.2020.

Srpska napredna stranka u rekordnom roku prikupila je oko 50 000 potpisa podrške izbornoj listi te stranke za predstojeće parlamentarne izbore, koju su Republičkoj izbornoj komisiji predali u podne. Prvi na listi naprednjaka, pod nazivom Aleksandar Vučić - za našu decu, jeste Branislav Nedimović, a na njoj je prvi put izuzetno veliki broj mladih lidera koji su završili stranačku akademiju i najavljuju da će doneti duh promena.

Potpredsednica Marija Obradović je navela da je prikupljeno mnogo više potpisa od 10 000 potpisa, koliko je po zakonu potrebno, te ocenila da je to znak da su građani prepoznali ono što je SNS radila prethodnih godina i da žele da ih podrže da taj posao nastave. Obradović je dodala da će naprednjaci u kampanji detaljno objasniti šta će se raditi u narednom periodu, navodeći da će SNS imati mitinge u svim okruzima Srbije i da će kampanja početi i završiti se na jugu Srbije. Takođe, planiran je, kako je rekla, i veliki miting u Beogradu.

Izborna lista SNS –a, u 13 časova, biće predata i Pokrajinskoj izbornoj komisiji, u zgradi Skupštine AP Vojvodine. SNS će danas predati liste i na lokalnim nivoima. 

 
 

 

Foto: Alo
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar