Šešelj se oglasio povodom konferencije Nataše Jeremić

Konferencija Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremiće, nije ostavila ravnodušnim ni lidera radikala Vojislava Šešelja, koji smatra da svaka politička kampanja sa sobom nosi "bumerang" udarce.
 

Nataša Jeremić je sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih optužbi Jovanova.
Ovaj događaj prokomentarisao je i lider radikala dr Vojislav Šešelj.
Analizirajući situaciju, on nije želeo da sudi o ženskim suzama i kako kaže ne može da tvrdi da je ona organizator trgovine drogom.
Da je on bio tamo kao novinar, svakako bi joj postavio pitanje o famoznom računu u Americi:
-Otkud 600.000 dolara na njenom računu u Americi, to je ključna stvar u celoj priči, rekao je Šešelj.

Svaka politička kampanja sa sobom nosi i dozu stresa, “prljavih igara” i odricanje privatnosti, pa stoga ne čudi, da kada napadaš, očekuješ i da budeš napadnut, jer sve se vratilo kao bumerang.
-Vidite i šta sve njen suprug govori u kampanji. Ako on vređa tuđu rodbinu, mora očekivati da mu se to može vratiti istom merom.
-I dalje tvrdim da Nataša nema veze sa kriminalom, ali za Vuka to ne mogu da tvrdim. Čuje se da je milionske iznose dobio od Katara, čuje se i da je dobijao provizije unapred da ugovori neke poslove. Veoma su mu sumnjivi izvori finansiranja, jer on mora da ih iznese u javnost. Svaki uloženi dinar u kampanju mora da dokaže odakle je.
Jeremić krije donatore iz samo jednog razloga:
-To su određeni kriminalni krugovi pre svega i da je on kriminalac, ja u to ne sumnjam.

Na konstataciju da se gospođa Jeremić, nakon završene konferencije na kojoj nije štedela suze, smejala i slikala sa prijateljima u sali, Šešelj je odgovorio kratko:
- Nisam stručnjak za ženske suze. I suze su bile prigodne valjda tom događaju, ne traju suze večito. A od suza do smeha, nekad je samo jedan korak.
Skandal je to što medijima nije dozvoljeno prisustvo. Ne može jedan politički kandidat u sred kampanje da traži akreditaciju novinarima jer javnost ima pravo sve da pita. On je sam izabrao da se kandiduje za predsednika, zaključio je Šešelj.
 

Izvor: Srbija danas

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar