Raspisani novi konkursi za poljoprivrednike

Srbija i Svet

Raspisani su novi konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu. ROK za podnošenje prijava je 15. mart.

U pitanju se sledeći konkursi:
 
- Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.
 
- Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka,vinove loze i hmelja u 2019. godini.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.
 
- Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za opremanje stočarskih farmi u AP Vojvodini u 2019. godini.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.
 
- Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.

Raspisana su i 2 nova konkursa Zavoda za ravnopravnost polova.
 
- Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom – ROK 15.04.2019.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.
 
- Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana/žena za finansiranje projekata u oblasti ravnopravnosti polova sa ciljem unapređenja položaja žena pripadnica nacionalnih manjina na teritoriji AP Vojvodine – ROK 14.02.2019.
 
Više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatska će dozvoliti gajenje i proizvodnju kanabisa u medicinske svrhe isključivo farmaceutskim kompanijama i apotekama koje već imaju...

Probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava počinje u ponedeljak i do 30. aprila biće sproveden u 51 gradu...

Potpresednik Vlade republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović predložiće da poljoprivrednici ubuduće neće morati da registruju...

Apeluje se na građane da ne spaljuju biljne ostatke na njivama jer je to često uzrok nekontrolisanih požara...

Sto najuspešnijih studenata iz izbegličkih i raseljeničkih porodica koji žive u AP Vojvodini, dobili su jednokratnu novčanu pomoć...

Od 4. aprila svi traktori, koji ne budu imali nove registarske tablice, smatraće se neregistrovanim, odnosno neispravnim. Poljoprivrednici...