Raspisani IPARD javni pozivi-traktori, oprema, mašine, mehanizacija
Lokacija: Srbija i svet
01.10.2019.

Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Peti javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekata za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Predmet ovog Javnog poziva su investicije u fizičku imovinu i prihvatljivi troškovi u vezi sa izgradnjom, kao i nabavkom nove opreme, mašina i mehanizacije, osim investicija u nabavku novih traktora. Obuhvaćeni su sektori mleka, mesa, voća i povrća, ostalih useva (određene vrste žitarica i industrijskog bilja), grožđa i jaja. Iznosi podsticaja koje korisnik može da ostvari u sektorima voća, povrća, ostalih useva, grožđa i jaja mogu biti od 5.000 do 700.000 evra, a za sektore mleka i mesa od 5.000 do 1.000.000 evra. Rok za podnošenje zahteva za odobravanje prava na podsticaje je do 23. decembra. Tekst konkursa možete pronaći putem linka uap.gov.rs/javni-pozivi-ipard/

Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je i Četvrti javni poziv za podnošenje zahteva za podnošenje zahteva za odobravanje projekata za IPARD podsticaje za investicije u fiizičku imovinu u nabavku novog traktora. Rok za podnošenje zahteva je 25. novembar. Obuhvaćeni su sektori mleka, mesa, voća i povrća, ostalih useva (određene vrste žitarica i industrijskog bilja), grožđa i jaja. Prihvatljive investicije i troškovi su nabavka novog traktora, sa standardnim delovima, uređajima i opremom za izvođenje poljoprivrednih radova, uključujući pripadajuću traktorsku kabinu, kao i opšti troškovi. Tekst konkursa možete pronaći putem linka uap.gov.rs/javni-pozivi-ipard/

Informacije u vezi raspisanih javnih poziva mogu se dobiti i putem telefona, pozivanjem Info-centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivred 011/2607960; 2607961, kao i kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja 011/3020100; 3020101, 31 07 013 svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 časova.
 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar