Prodavnice Univerexporta i u petak otvorene za penzionere
Lokacija: Srbija i svet
15.04.2020.

Sve prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet), povodom praznika koji su pred nama, od danas,15. aprila do petka, 17. aprila rade produženo.

Prilagođeno radno vreme prodavnica u Vojvodini je od 6:30 do 16:30 časova, za većinu prodavnica, dok je u Beogradu radno vreme od 7 do 16 časova.

Subota, nedelja i ponedeljak su neradni dani za sve maloprodajne objekte.

Naši najstariji sugrađani će svoju prazničnu kupovinu moći da obave u petak, od 4 do 7 časova u radnjama koje su otvorene samo za njih. Spisak svih prodavnica koje su u petak otvorene za sugrađane starije od 65 godina se može pratiti na zvaničnim sajtovim kompanije www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Radno vreme 85 prodavnica za ostale potrošače počinje u 8 časova ujutru.

Grupa Univerexport (Univerexport, Trgopromet i Bačka AD) u trenutnoj zdravstvenoj situaciji donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije, u iznosu od preko 2 miliona evra, kako bi i na ovaj način pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim onim preduzećima kojima je ova pomoć potrebnija. Odluka je doneta u skladu sa činjenicom da situacija sa COVID-om 19 nije negativno uticala na poslovanje Grupe Univerexport.

Grupa Univerexport je isplatila u celosti plate svojim zaposlenima, a društvenoj zajednici je upućena donacija od preko 4 miliona dinara u hrani.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar