Prodavnice Univerexporta rade sat vremena duže
Lokacija: Srbija i svet
27.03.2020.

Prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) će od danas, 27. marta, raditi po novom radnom vremenu, od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnice u tržnim centrima (TC Promenada Novi Sad i TV Aviv Park Zvezdara), kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a sve u okviru dozvoljenog vremena za boravak van kuće koje je trenutno do 17 časova.

Za osobe starije od 65 godina u nedelju, 29. marta, u periodu od 4 do 7 časova, biće otvorene 83 radnje Grupe Univerexport: 57 Univerexport prodavnica u svim gradovima Vojvodine i Beogradu i 26 prodavnica Trgopromet-a. Svi detalji o radnom vremenu mogu se pronaći na www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Istovremeno u nedelju, 29. marta, početak rada prodavnica za osobe koje imaju manje od 65 godina će biti od 8 časova, kako bi se dezinfikovali prostori.

Namirnica ima dovoljno i ulažemo sve napore da objekti u svakom trenutku imaju u ponudi sve što je neophodno potrošačima, posebno u kategorijama najtraženijih namirnica, kao što je poslednjih dana – svež kvasac, a kojeg u svim radnjama Grupe Univerexport ima u prodaji.

-U ovom trenutku izuzetno je važno poštovanje svih bezbednosnih mera i preporuka, kao i držanje minimalnog rastojanja od 2 metra u odnosu na ljude u neposrednoj blizini. Sa velikom pažnjom se vodi računa o maksimalnom broju ljudi unutar prodavnice, dezinfikovanju prostora i opreme, zaštitnoj opremi za prodavce (plexi barijere na kasama, maske, rukavice, gelovi za dezinfekciju ruku) i poštovanju svih mera koje propiše Vlada Republike Srbije - kažu u Univerexportu.

Radno vreme prodavnica:

ponedeljak – subota od 7 do 15h, nedeljom od 4h do 7h i od 8h do 15h

-Cara Lazara 12, Srbobran

-Petefi Šandora 2, Bečej

-Glavna 10, Bačko Gradište

-Maršala Tita 333, Kula

ponedeljak – subota od 7 do 15.30h, nedeljom od 8h do 13h
 
-Đure Jakšića 1, Sremska Mitrovica
 
ponedeljak – subota od 7 do 15.30h, nedeljom od 4 do 7h i  8h do 13h
 
-Svetog Stefana 32, Sremska Mitrovica 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Jasminka

30.11.2020 | 02:57
Danas u 15.30h Univerexport nije radio...
Postavi komentar