Preko 30 miliona za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju državnih puteva na teritoriji APV
Lokacija: Srbija i svet
04.10.2018.

Na sednici Pokrajinske vlade doneta je odluka o izdvajanju 30,3 miliona dinara za rekonstrukciju državnih puteva na teritoriji APV. Radi se o neophodnoj dokumentaciji za deonicu državnog puta od Bačke Palanke do Begeča i kroz naselja Begeč i Futog, te o dokumentaciju za radove na rekonstrukciji državnog puta i sanaciji klizišta na deonici od Petrovaradina do Sremskih Karlovaca, kao i kroz naselje Sremski Karlovci.

Zbog velikog značaja projekta „Izgradnja brze saobraćajnice – državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad'' (Fruškogorski koridor), Pokrajinska vlada oformila je posebnu radnu grupu, čiji je zadatak praćenje aktivnosti na realizacije projekta, odnosno koordinacija aktivnosti u vezi s projektom na teritoriji Vojvodine i saradnja s radnom grupom za realizaciju ovog projekta koju je obrazovala Vlada Republike Srbije.
 
Za predsednika je imenovan Nenad Grbić, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar