Preko 120 PerSu marketa u subotu otvoreno za penzionere
Lokacija: Srbija i svet
03.04.2020.

PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u subotu, 4. aprila, u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj lanac posluje.

-Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni od 4 do 7, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana, kako bismo izbegli susretanje starijih sa redovnim radom nastavljamo od 7 časova kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima – poručuju iz PerSu marketa.

Pored produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

Spisak dežurnih PerSu marketa možete pogledati OVDE.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar