Poziv za učešće na laboratoriji društvenih inovacija za mir u APV
Lokacija: Srbija i svet
30.01.2019.

U toku je POZIV ZA AКTIVNE UČESNIКE/CE NA PROJEКTU – THE PEACE FOSSIL- THE FIRST OPEN SPACE SOCIAL INNOVATION LAB FOR PEACE IN AP VOJVODINA (Mirovni Fosil – Prva laboratorija društvenih inovacija za mir u AP Vojvodini)

U potrazi smo za 31 aktivnim učesnikom/com ove laboratorije, koji su spremni da u potpunosti (100%) učestvuju u kreiranju društvenih inovacija za mir tokom četvorodnevnog događaja, koji će se dešavati u Sremskim Кarlovcima, u Ekološkom centru Radulovački od 23. do 26. februara 2019. godine. Učešće je besplatno.
 
Javni poziv sa svim informacijama možete preuzeti OVDE.
 
Projekat THE PEACE FOSSIL- The first open space social innovation lab for peace in AP Vojvodina (čiji je nosilac Centar za kulturu i obrazovanje Sonta (www.cekos.org.rs) sa partnerskim organizacijama BalkanIdea Novi Sad, Centar za socijalni rad iz Apatina i agencija Infinity iz Sombora) je finansiran sredstvima Evropske unije, u okviru projekta „Divided past – joint future“ čiji je glavni nosilac OКC Banja Luka. 
 
Izvor: CEKOS
Foto: fb stranica ,,Ekološki Centar Radulovački''
 
 
 
 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar