PerSu marketi u nedelju ponovo otvoreni za penzionere od 4 do 7 časova
Lokacija: Srbija i svet
26.03.2020.

PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u nedelju, 29. marta, u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj lanac posluje.

-Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni od 4 do 7 časova, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 7:30 časova, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine – poručuju iz PerSu marketa.

Pored produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

Spisak PerSu marketa koji su dežurni u nedelju pogledajte ovde.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar