PerSu marketi rade za vikend, online kupovina od danas
Lokacija: Srbija i svet
01.05.2020.

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, promenjeno je prethodno najavljeno radno vreme PerSu marketa za vikend.

Radno vreme većine PerSu marketa:

Subota, 2. maj, od 6 do 17:30h

Nedelja, 3. maj, od 6 do 17:30h

Od ponedeljka, 4. maja, PerSu marketi nastavljaju da rade od 6 od 17:30h.

Više pročitajte OVDE

Danas, 1. maja, PerSu internet prodavnica počinje sa radom. PerSu Internet prodavnica je aktivna na linku https://shop.persu.rs/

Zainteresovni potrošači porudžbinu mogu izvršiti direktno na PerSu Internet prodavnici preko računara ili mobilne aplikacije, kao i pozivanjem besplatnog call centra na broj 0800-030-030 gde će im PerSu operateri pomoći da izvrše porudžbinu.

U ponudi imamo preko 1.000 artikala neophodnih za svakodnevnu upotrebu, a asortiman ćemo konstantno širiti i prilagođavati potrebama naših potrošača. Trenutno su dostupni proizvodi iz kategorije svežeg voća i povrća, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, kućne hemije, kao i hrane za kućne ljubimce. - poručuju iz PerSu marketa.

Usluge PerSu Internet prodavnice trenutno su dostupne u odabranim naseljenim mestima. Više pročitajte OVDE


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar