PerSu komšija stigao u Rumu i Nove Karlovce
Lokacija: Srbija i svet
07.09.2020.

PerSu porodica bogatija je za dva nova člana. Svečano su otvorena dva nova PerSu marketa, jedan u Rumi na adresi Glavna 78, a drugi u Novim Karlovcima na adresi Glavna 48.

Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja, gratis računa, poklon kupovina i paketa, promocija i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda.

Ovi PerSu marketi svakodnevno nude svojim komšijama preko 3500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Brojni prisutni kupci, na samom otvaranju, imali su priliku da postanu korisnici PerSu programa lojalnosti i na taj način ostvare povrat novca pri svakoj sledećoj kupovini.

Vrata novih SuPer komšija, otvorena su radnim danima i subotom od 6:30 do 21:30 časova i nedeljom od 7 do 20 časova.

 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar