PerSu dečji program na 34. Danima piva u Zrenjaninu
Lokacija: Srbija i svet
21.08.2019.

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Ovog puta, program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka, 29. avgusta do subote, 31. avgusta. 

U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu, predstavama kao što su Ovde nešto nije u redu i Tri praseta, zatim različitim radionicama, ali i u Karaoke žurci. Nakon toga, u petak, 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači, a moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapoere. 
 
Najveće iznenađenje sprema se za subotu, 31. avgust, kada će svi ljubitelji fudbala biti u prilici da se druže i provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom. 
 
Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima. 
 
Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju Dani piva u potraza za dobrim kulturnim sadržajem. 
 
Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od utorka 27. avgusta, pa sve do nedelje, 1. septembra, tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar