Otvoren PerSu market u Zlatici
Lokacija: Srbija i svet
30.07.2019.

Prvi PerSu market u Zlatici otvoren je u subotu, 27. jula.  

Zlatica je malo naseljeno mesto sa svega 300 stanovnika, a udaljeno je od Zrenjanina 15 kilometara. Naselje ima uređenu infrastrukturu, dobre puteve, park i biciklističke staze. Međutim, ono što Zlaticu izdvaja od ostalih mesta jeste činjenica da u poslednje tri godine u njoj nije postojala nijedna prehrambena trgovina, pa su stanovnici prinuđeni da svoje kupovine obavljaju u okolnim mestima. 
 
PerSu marketi, kao društveno i socijalno odgovorna kompanija, koja brine o zajednicama u kojima posluje, doneli su odluku da upravo u Zlatici izađu u susret svim kupcima i olakšaju im svakodnevni život. Na ovaj način, svih 300 meštana, moći će svakodnevno da priušte sebi sve potrebne namirnice, a da pri tom više ne troše dodatno vreme i gorivo. 
 
-Želja nam je da pomognemo našu zajednicu, da se približimo svim potrošačima, da izgradimo atmosferu u kojoj pomažemo jedni drugima, jer dobro ide u krug. Ponosni smo na sve što je naše i želimo to da negujemo, da pružimo dobru uslugu ne samo u velikim gradovima, već i u najmanjim i najudaljenijim mestima, a da nam pri tome profit nije na prvom mestu. Svaki kupac nam je važan, svaka zajednica nam je važna, a smatramo da je ovo odličan način da to i pokažemo - poručuju iz PerSu marketa. 
 
Novi market u Zlatici radiće svakog radnog dana i subotom, od 7 do 20 časova, kao i nedeljom od 7 do 12h, a nalazi se na adresi Glavna bb. 
 
 
 
 
  
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar